Laddinfra

Bravida i Växjö har installerat laddare till elbilar som förankrades med Greenpipe 1Base och adapter med 60 stolpe

”Valet av fundament var enkelt då Greenpipe 1Base har många fördelar. Produkten är lätt att hantera då den inte väger så mycket. Det gör att vi sparar tid och energi. Att frakta fundamenten till ett projekt görs utan större ansträngning. Vid behov kan man få plats med en kopplingslåda i fundamentet, det är en stor fördel. Vår kund får ett fundament som möjliggör ett enkelt byte till annat märke av laddstolpe/box”. säger projektledaren Per Westrin från Bravida i Växjö.

På en dag blev grävningen och installationen av fundamenten klar. Dagen efter drog dom allt kablage, förankrade stolpen i fundamentet, samt installerade laddboxarna. På plats var två stycken montörer från Bravida, samt två stycken personer som utförde markarbetet.

– “Fundamentet var enkelt att lyfta på plats och justera tack vare fundamentets låga vikt. Det var gott om plats för att utföra kabeldragningen och inga vassa kanter, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Vi hade beställt färdiga lock/adapter med tillhörande 60 stolpe, det gjorde att vi sparade in mycket tid på plats”, tillägger Per.