Ledig tjänst

Ledig tjänst – Marknadsassistent

Bli en del av vår hållbara framtid – Vi söker en kreativ Marknadsassistent till Greenpipe!

 

Sök jobb som Marknadsassistent på Greenpipe

Om du läser detta så kanske det är början på din underbara resa till att ta fram dina kreativa tankar och framhäva din dynamiska ådra samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Hos oss på Greenpipe, är vi övertygade om att varje idé kan skapa ett stort avtryck och för oss, börjar det med dig!

Vi är Greenpipe, en pionjär inom energi- och infrastruktursektorn, fokuserad på att utveckla innovativa och miljömedvetna lösningar för både individer och vår planet. Vi befinner oss i en spännande expansionsfas och letar efter fler kreativa och entusiastiska individer att ansluta till vårt team – särskilt inom marknadsföring.

Vårt senaste jobberbjudande? Vi söker just nu en Marknadsassistent som kan hjälpa oss att sprida vårt budskap på fler platser än någonsin tidigare. Med en vidsträckt roll, kommer du att ha möjlighet att jobba med allt från utveckling och implementering av vår marknadsföringsstrategi, skapandet av engagerande innehåll för våra sociala medier, till rapportering till ledningsteamet och stöd i planering och genomförande av våra marknadsprojekt och evenemang. Och det här är bara början!

För att lyckas och trivas i denna roll, letar vi efter någon som har en relevant akademisk examen inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande, med minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Du ska ha hög kompetens inom digital marknadsföring och sociala medier samt ha en kreativ förmåga vad gäller bild och text. Även utmärkt kommunikativ förmåga på både svenska och engelska är ett krav.

Hos oss på Greenpipe belönas ditt engagemang och hårda arbete med ett positivt arbetsklimat där teamwork och innovation hyllas. Vi erbjuder dig chansen att växa och utveckla dina färdigheter i en snabbt växande och dynamisk miljö. Välkommen till vårt ljusa och öppna kontor på 15:e våningen i ICON-huset i Växjö, där dina idéer bokstavligen kan nå skyarna!

Om du tror att du är den vi söker och redo att hoppa på vår hållbara resa, skicka in din ansökan idag och visa oss vad du har att erbjuda! Vi på Greenpipe är stolta över att värdera jämställdhet och alla människors lika värde och uppmanar alltså alla som uppfyller jobbets kvalifikationer att ansöka.

Om du vill veta mer om denna position, tveka inte att kontakta vår rekryterande marknadschef Kenneth Fridenborn på 070-773 79 99.

Kom ihåg, sista ansökningsdagen är den 27 oktober, 2023, men vi kommer att göra ett löpande urval så tveka inte – ansök nu och bli en del av Greenpipes framtida lösningar! Vi kan knappt vänta på att höra från dig!